Communicatie | Coaching | NLP | sansitive
Hoe inspirerend is de natuur,
we zijn met alles en iedereen verbonden

Over Sansitive

Sansitive is opgericht door mij, Sandra van Veen. Door mijn achtergrond in communicatie, heb ik heel veel ervaring, kennis en inzicht in hoe communicatie werkt. Ik zag ook dat in organisaties de nadruk ligt op het ontwikkelen & realiseren van communicatiestrategieën. Dat de druk hoog is en dat het menselijke aspect vaak naar de achtergrond verdwijnt. Terwijl juist voor de uitvoering van een succesvol traject je persoonlijke communicatie zo belangrijk is om de boodschap juist over te brengen. 

Ik geloof dat meer inzicht in onszelf en anderen, en de manier waarop we met elkaar communiceren bijdraagt aan meer begrip en zelfvertrouwen. Wat de basis is voor (meer) geluk en welzijn.

Ik nodig je dan ook uit om tijd voor jezelf te reserveren. Tijd waarin je aandacht besteed aan inspiratie, verdieping en ontwikkeling. Ik bied je de mogelijkheid je te ontwikkelen naar voorbeeld van het natuurlijk proces, zoals de natuur groeit en bloeit. Je krijgt de kans om je weer verbonden te voelen met jezelf, de ander en/of de natuur.

Neem de tijd om tot jezelf te komen, pak je rust en vindt je evenwicht en je balans weer terug. Door met mij aan jezelf te werken, krijg je handvatten om direct mee aan te slag te gaan. Ervaar je hoe je anders met situaties om kan gaan, voor jezelf, je gezin, als in je werkomgeving. Ontdek je wat voor jou belangrijk is. Je energie gaat weer stromen en dat maakt het makkelijker om jezelf te zijn, overal en altijd, in relatie tot anderen. Jouw welzijn en dat van jouw directe omgeving staat centraal.

En als je er klaar voor bent, mag je gaan groeien.
Your nature is calling…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *