NLP Practioner

Practioner in NLP

Wil je makkelijker contact kunnen maken en effectiever communiceren?
Heb je wel eens last van conflicten of ga je ze juist uit de weg?
Wil je beter het gedrag van een ander (of jezelf) begrijpen? 
Vind je het wel eens lastig om keuzes te maken?
Wil je leren hoe je je stemming kunt sturen en in je kracht staan? Wil je doen waar je blij en gelukkig van wordt
Dan is Practioner in NLP iets voor jou
Praktische informatie: Deze training bestaat uit 6 compleet verzorgde dagen op een prachtige locatie in het Groene Hart. Iedere maand een live online groepsmeeting en 1-op-1 begeleiding online. Daarnaast is het mogelijk om jouw groei te verdiepen met individuele sessies.
Jouw investering:  € 1.995,- (excl BTW)
Trainingsdata:
2019: 27 mei, 24 juni, 9 september, 7 oktober, 4 november, 2 december
NLP Communicatie model waarnemen

Jouw Communicatiemodel

Wil je kennismaken met NLP?
  En meer weten over je ‘eigen’ Communicatiemodel? 
Een dag om je te verdiepen, leren en ontdekkingen te doen over jezelf en de ander, hoe gaaf is dat! Het NLP communicatiemodel is het hart van NLP. Je krijgt inzicht in hoe we informatie opnemen, verwerken en wat we ermee doen.
En heel interessant als je overweegt de NLP Practioner te gaan volgen, om zo te ontdekken wat NLP je brengt.
Praktische informatie: De training “Jouw Communicatiemodel”
duurt van 09.00 uur tot 13.00 uur. Locatie: omgeving Gouda/Boskoop.
Jouw investering:  € 65,- (excl BTW)
Eerstvolgende datum:  woensdag 15 mei 2019

 

Wat is NLP?
Neuro staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. De naam verwijst naar de drie belangrijke onderdelen van NLP, namelijk:

Neuro: staat voor ons zenuwstelsel waardoor onze zintuigen onze waarnemingen verwerkt: Visueel (zien), Auditief (horen), Kinesthetisch (voelen), Olfactorisch (ruiken) en Gustatorisch (proeven). Ons zenuwstelstel vormt een geheel en verbindt lichaam en geest.
Linguïstisch: staat voor taal en non-verbale communicatie. Ons gedachtenpatroon wordt gecodeerd, geordend en krijgt betekenis in beelden, geluiden, gevoelens, reuk, smaak en woorden (interne dialoog).
Programmeren: staat voor het je eigen maken van slimme strategieën voor een goed leven. NLP zorgt dat je op een makkelijke manier meer mogelijkheden krijgt. Door inzicht en bepaalde oefeningen, kun je je denkpatronen veranderen en daarmee ook hoe je met jezelf en andere mensen communiceert, zodat wat je communiceert juist overkomt.

Als je je meer bewust bent van hoe je de dingen doet, kun je leren meer regie te krijgen over je leven. Met NLP leer je hoe je door middel van gesproken taal en non verbale communicatie invloed krijgt op je onbewuste breinprocessen. Hoe je op een prettigere manier met anderen en jezelf om kunt gaan.

Heb je interesse? 

Neem contact met mij op door een bericht te sturen via contactformulier

of bel voor een directe afspraak!

Sandra van Veen (Sansitive)  is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP) en bij de American Board of NLP ABNLP.