NLP Practitioner Module 2

 In je kracht door emoties

Emotie & gevoelens beïnvloeden je constant of je dat wilt of niet.
Emoties vertellen ook hoe het met je gaat. En ook hoe het met de ander gaat. De meesten zijn ze liever kwijt dan rijk. Ja, de ‘positieve’ zijn oké, maar ‘negatieve’ hebben we liever niet. Of laten we niet zien.
Wist je dat iedere emotie, zowel de positieve als negatieve, een zeer positieve boodschap voor ons heeft? Ze houden je een spiegel voor, geven je een signaal, informatie en kennis over jezelf. Ze helpen je vooruit, ook al voelt het niet altijd zo.
Elke emotie mag er zijn. Als je je meer bewust wordt van je emoties, kan je er beter mee omgaan. Wat vaak beter is voor jezelf en ook vaak voor de ander.
Het herkennen van je eigen emoties & gevoelens kan best moeilijk zijn.
Het kan zijn dat je je daar oncomfortabel of kwetsbaar bij voelt. Toch is het belangrijk om je emoties & gevoelens te durven verwoorden, te verkennen.
Wil je:
– jouw stemming positief kunt beïnvloeden?
– meer leren over het ontstaan van emoties in situaties?
– beter kunnen omgaan met stress en angst?
– je mentale kracht, focus en effectiviteit  ontwikkelen?
– ervaren hoe je emotie kunt gebruiken bij motivatie, presentaties en het verkrijgen van zelfvertrouwen?
-leren hoe je je stemming kunt sturen en in je kracht staan? Wil je doen waar je blij en gelukkig van wordt?
Dan is deze NLP-module In je kracht staan iets voor jou! 
Praktische informatie: 
Deze training bestaat uit 1 verzorgde live dag op een prachtige locatie in het Groene Hart. Inclusief een live online groepsmeeting en 1-op-1 begeleiding online. Daarnaast is het mogelijk om jouw groei te verdiepen met individuele sessies. 
Jouw investering: 
€ 195,- (excl BTW)
Live dag:
vrijdag 4 september 2020
NLP Practitioner module 1

Jouw Communicatiemodel

  En meer weten over je ‘eigen’ Communicatiemodel? 
Wil je kennismaken met NLP?
Dan is deze NLP-training iets voor jou!
Een dag om je te verdiepen, leren en ontdekkingen te doen over jezelf en de ander, hoe gaaf is dat! Het NLP communicatiemodel is het hart van NLP.
Je krijgt inzicht in hoe we informatie opnemen, verwerken en wat we ermee doen.
Praktische informatie: 
De training “Jouw Communicatiemodel”
duurt van 09.00 uur tot 13.00 uur. 
 Locatie:
omgeving Gouda/Boskoop.
Jouw investering: 
€ 65,- (excl BTW)
Eerstvolgende datum: 
woensdag 8 juli 2020

Wat is NLP?
Neuro staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren. De naam verwijst naar de drie belangrijke onderdelen van NLP, namelijk:
Neuro: staat voor ons zenuwstelsel waardoor onze zintuigen onze waarnemingen verwerkt: Visueel (zien), Auditief (horen), Kinesthetisch (voelen), Olfactorisch (ruiken) en Gustatorisch (proeven). Ons zenuwstelstel vormt een geheel en verbindt lichaam en geest.
Linguïstisch: staat voor taal en non-verbale communicatie. Ons gedachtenpatroon wordt gecodeerd, geordend en krijgt betekenis in beelden, geluiden, gevoelens, reuk, smaak en woorden (interne dialoog).
 
 
Programmeren: staat voor het je eigen maken van slimme strategieën voor een goed leven. NLP zorgt dat je op een makkelijke manier meer mogelijkheden krijgt. Door inzicht en bepaalde oefeningen, kun je je denkpatronen veranderen en daarmee ook hoe je met jezelf en andere mensen communiceert, zodat wat je communiceert juist overkomt.
Als je je meer bewust bent van hoe je de dingen doet, kun je leren meer regie te krijgen over je leven. Met NLP leer je hoe je door middel van gesproken taal en non verbale communicatie invloed krijgt op je onbewuste breinprocessen. Hoe je op een prettigere manier met anderen en jezelf om kunt gaan.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je interesse? 

Neem contact met mij op door een bericht te sturen via contactformulier

of bel voor een directe afspraak!

    Sandra van Veen (Sansitive)  is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP) en bij de American Board of NLP ABNLP.