Coaching sansitive

Coaching - alle aandacht voor jou

Als je je vinger in het water steekt, ontstaan er kringen in het water die steeds groter worden. Ze reiken steeds verder tot je ze op een bepaald moment niet meer ziet en toch oefenen ze nog steeds hun invloed uit. Ieder mens heeft, bewust of onbewust, invloed op andere mensen. Wat jij of de ander zegt of doet, heeft effect op elkaar. Ook wat je tegen jezelf zegt, heeft enorm veel invloed op jou, je lichaam, je emoties en je omgeving.

Ervaar je vaak stress en onrust? Voel je uit balans en lukt het je niet om weer in balans te komen? Voel je jezelf onzeker? Sta jij altijd ‘aan’?

Ik nodig je graag uit om tijd voor jezelf te reserveren.
Tijd waarin je aandacht besteed aan inspiratie, verdieping en ontwikkeling. 
Tijd om weer tot jezelf te komen, pak je rust en vind je evenwicht en je balans weer terug. 

Door met mij aan jezelf te werken, krijg je handvatten om direct mee aan te slag te gaan. Ervaar je hoe je anders met situaties om kan gaan, voor jezelf, je gezin, als in je (werk)omgeving. Ontdek je wat voor jou belangrijk is. Je energie gaat weer stromen en dat maakt het makkelijker om jezelf te zijn, overal en altijd, in relatie tot anderen. Jouw welzijn en dat van jouw directe omgeving staat centraal.

Vele vormen van coaching zijn te onderscheiden. Ik werk met methodieken die bijdragen aan de balans van lichaam en geest. Hoe is het met je fysieke lichaam, je denken, je emoties en zingeving. Ook betrek ik vaak jouw familiesysteem. 

Methodieken:
NLP – Neuro Linguistisch Programmeren
NEI – Neuro Emotionele Integratie
Systemisch werk – familie opstellingen

 

En als je er klaar voor bent, mag je gaan groeien.
Your nature is calling…

Ook voor Business coaching

Het lijkt me enorm gaaf om samen aan de slag gaan met je onderneming en dat je het uiteindelijk helemaal op eigen kracht gaat neerzetten.

In overleg plannen we coach-sessies om jouw doelen en dromen als ondernemer te bereiken en voortgang te bespreken. Waar liggen de kansen, aandachtspunten en eventuele bottlenecks. Per sessie bekijken we wat heb je nodig aan begeleiding, oefening en/of training. Meer weten? Bel 06-12099107 of e-mail sansitive@live.nl