Coaching

Coaching sansitive

Coaching - alle aandacht voor jou

Ik nodig je graag uit om tijd voor jezelf te reserveren. Tijd waarin je aandacht besteed aan inspiratie, verdieping en ontwikkeling. Ik bied je de mogelijkheid je te ontwikkelen naar voorbeeld van het natuurlijk proces, zoals de natuur groeit en bloeit. Je krijgt de kans om je weer verbonden te voelen met jezelf, de ander en/of de natuur.

Neem de tijd om tot jezelf te komen, pak je rust en vind je evenwicht en je balans weer terug. Door met mij aan jezelf te werken, krijg je handvatten om direct mee aan te slag te gaan. Ervaar je hoe je anders met situaties om kan gaan, voor jezelf, je gezin, als in je werkomgeving. Ontdek je wat voor jou belangrijk is. Je energie gaat weer stromen en dat maakt het makkelijker om jezelf te zijn, overal en altijd, in relatie tot anderen. Jouw welzijn en dat van jouw directe omgeving staat centraal.

En als je er klaar voor bent, mag je gaan groeien.
Your nature is calling…

Ook voor Business coaching

Het lijkt me enorm gaaf om samen aan de slag gaan met je onderneming en dat je het uiteindelijk helemaal op eigen kracht gaat neerzetten.

In overleg plannen we coach-sessies om jouw doelen en dromen als ondernemer te bereiken en voortgang te bespreken. Waar liggen de kansen, aandachtspunten en eventuele bottlenecks. Per sessie bekijken we wat heb je nodig aan begeleiding, oefening en/of training. Meer weten? Bel 06-12099107 of e-mail sansitive@live.nl