Welkom bij GELUKSWAAIER online Geluk maakt rijker en wijzer!

Wat is fijner dan om je gelukkig te voelen?  En natuurlijk geluk is een moment. Van belang is het om je ervan bewust te zijn.

Deze opleiding geeft je praktische tools waar je direct mee aan de slag kan. Al na het eerste blok merk je dat je anders in het leven staat. Je begrijpt de ander beter en je communicatie met anderen verbetert sterk.

Wil jij meer geluk voor jezelf, je gezin, je kinderen?

Dan heb je gelukkig de juiste plek gevonden! Speciaal voor jou heb ik deze online cursus samengesteld. Samen werken we aan verbinding, zelfvertrouwen en meer begrip voor jezelf en de ander.

Ontvang mooie inzichten in geluk

We gaan op een unieke manier geluk herkennen, ervaren en verankeren. We werken op een ontspannen, creatieve en laagdrempelige manier zodat iedereen ergens trots op kan zijn!

Wil jij meer geluk ervaren?

Ja, ik wil de online Cursus Gelukswaaier

Nu voor € 29,90

 

Online Cursus Gelukswaaier

Gelukswaaier online bestaat uit vier Gelukswijzers. In de online omgeving vind je alle informatie, tips, praktische opdrachten en werkbladen.

De opzet is zo gemaakt dat we eerst geluk gaan verkennen. In de lessen daarna wordt het steeds verder uitgewerkt, verheldert en verankert. Je kunt iedere dag een opdracht doen of een moment in de week plannen, wat bij jullie situatie past.

Wat houdt dit traject in?

Les 1:

Wat is geluk?

Je gaat aan de slag om verschillende emoties / gevoelens van geluk te herkennen.

Les 2:

Geluk verhelderen

Wat is belangrijk voor jou en hoe kan geluk jou helpen?

Les 3:

Verbinden

Hoe verbind jij je met jezelf en anderen?

 

Les 4:

Verankeren

Geluk delen en vieren met jouw naaste omgeving

Wat zou het mooi zijn als voor iedereen geluk en vertrouwen vanzelfsprekend zijn. Gelukswaaier is speciaal voor volwassenen en kinderen om geluk te herkennen, te ervaren en door te geven.

Ja, ik wil de online Cursus Gelukswaaier

Nu voor € 29,90

 

Trainer: Sandra van Veen

Mijn roots liggen in de wereld van communicatie voor (corporate) organisaties. Door mijn achtergrond (strategisch én van mens-tot-mens), heb ik door de jaren heen veel ervaring, kennis & inzicht opgedaan in hoe communicatie werkt. Wat je tegen jezelf & de ander zegt en hoe je over jezelf denkt. Je persoonlijke communicatie is van groot belang. Sinds 2008 pas ik NLP toe in al mijn opdrachten. Ik ben gecertificeerd International Neuro Linguistic Programming (NLP) Trainer en geschoold in systemisch- en oplossingsgericht werken.

“Ik geloof dat meer inzicht in onszelf en anderen, en de manier waarop we met elkaar communiceren bijdraagt aan meer begrip en zelfvertrouwen. Veel dingen die we doen en denken worden na verloop van tijd een “gewoonte”. Het is goed om af en toe even stil te staan. Soms is de diepte zoeken nodig om verder te komen.”

Ja, ik wil de online Cursus Gelukswaaier

Nu voor € 29,90